Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Post image for Jawatan Kosong Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL)

Jawatan Kosong Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL)

in Jawatan Kerajaan, Jawatan Negeri, Kuala Lumpur

Jawatankosong terkini di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur sesi 2020. Sebarang info bagi jawatan kosong kerajaan di jabatan DBKL terbaru akan dikemaskini disini dari masa ke semasa. Sila bookmark portal Jawatanmalaysia.net ini untuk rujukan masa depan.

Info Jawatan-Kosong DBKL 2020

logo-companyDewan Bandaraya Kuala Lumpur atau DBKL merupakan satu-satunya agensi berkuasa tempatan di Malaysia yang mentadbir Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dibawah Menteri Kerajaan Tempatan Malaysia.

  • 📌 Kuala Lumpur
  • 💵 RM1549.00 – RM5701.00
  • 🎓 Sijil / Diploma

Sukacita dimaklumkan bahawa Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) ingin menjemput warga Malaysia yang berumur 18 tahun keatas yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi pelbagai kekosongan yang dibuka seperti berikut:

Jawatan & Gred Tangga Gaji
1. PENOLONG JURUUKUR GRED JA29 RM1549.00 – RM5701.00

1. Jawatan ini dibuka untuk rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun keatas.

2. Taraf jawatan adalah KONTRAK/TETAP.

Maklumat Jawatan DBKL

1. PENOLONG JURUUKUR GRED JA29


  • Gred gaji adalah RM1,549.00 – RM5,701.00
  • Syarat kelayakan minima adalah Sijil / Diploma

Mohon Juga: Jawatan Kosong Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) 2020

Cara Memohon Jawatan

1. Kepada calon yang berminat dan berkelayakan dengan jawatan DBKL di atas, anda dikehendaki memohon secara online melalui Sistem Recruiting DBKL dibawah ini:

2. Calon TIDAK PERLU MENGHANTAR salinan Ijazah, Diploma, Sijil-sijil dan lesen memandu bagi jawatan berkaitan atau resume sehingga dihubungi untuk temu duga.

3. Borang Permohonan secara online yang tidak lengkap akan ditolak.

 

🔔 Tarikh Tutup 29 November 2020

Jika terdapat sebarang masalah atau pertanyaan mengenai permohonan jawatan kosong ini, anda boleh tinggalkan komen dibawah.

 

✔️ Semua maklumat kerja kosong diatas adalah benar dan sudah disemak di portal DBKL. Anda juga download maklumat penuh kerjakosong ini disini.

Lagi Kerja Kosong...

{ 12 comments… read them below or add one }

Cast Kazama July 19, 2018 at 6:18 am

Salam admin. Macam mana nak apply Job DBKL. Click link semua tak kena…mana yg betul2 link, yang boleh apply?

Reply

JAMUNAA A/P SINNIAH July 24, 2018 at 3:06 am

When is the next intake?

Reply

Rosli bin Ab. Latiff June 25, 2020 at 12:41 am

Saya Rosli sedia berkhidmat untuk tanahair demi untuk masyarakat yang berbilang bangsa dan agama di bumi Malaysia tercinta..‍

Reply

Siti Rosni Binti Rahimattullah June 30, 2020 at 10:22 pm

Tarikh temuduga yang lain tiada ke….sebab Sy Sedang mencari kerja…dan kawan Sy Baru sahaja harini send this link dekat sy…dan sy cek tarikh temuduga sudah di lepasi…boleh ke Saya mendapat tarikh lain….Asalamualaikum

Reply

AdminJawatanMalaysia.net July 1, 2020 at 8:32 pm

saudari boleh join telegram kami https://t.me/jawatan so sng dapat update terbaru nanti

Reply

Joe Alivat August 26, 2020 at 8:51 pm

Hello, mcm mana cara mau apply?

Reply

Mira Hanisah Binti Hamdan August 26, 2020 at 10:48 pm

Please update your system. The server is down, hard for us to apply fast.

Reply

Crystal August 27, 2020 at 11:14 pm

How to apply for this job

Reply

Faris August 28, 2020 at 4:06 pm

Salam, boleh kemaskini website tak? Dah lama ni biar dia loading tapi tak habis habis. Macam heavy traffic.

Reply

Seriey September 2, 2020 at 1:12 am

Sy mahu berkhidmat dibawah naungan DBKL

Reply

Md Zahari Abdul Rahman September 4, 2020 at 10:46 am

Kenapa tak boleh masuk ORACLE DBKL niii

Reply

zamri bin shaari November 20, 2020 at 9:13 am

Saya nak tanya adakah pihak dbkl memberi peluang untuk jawatan pembantu penguatkuasa dbkl gred 19 yg ada kelulusan diploma boleh di naikkan pangkat ke gred gred 29 penolong pegawai penguatkuasa dbkl..sbb saya dpt info dr orang dbkl sendiri jika orang dah masuk gred bawahan x boleh di naikkan ke gred 29 …betul ker?

Reply

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020