Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Post image for Jawatan Kosong Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional (JPNIN) 2020

Jawatan Kosong Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional (JPNIN) 2020

in Jawatan Kerajaan, Negeri Sembilan, Putrajaya

Permohonan terbuka jawatan Kerajaan Malaysia di Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional sesi 2020. Sebarang info bagi kerja kosong JPNIN terbaru akan dikemaskini disini dari masa ke semasa. Sila bookmark portal Jawatanmalaysia.net ini untuk rujukan masa depan.

Info Jawatan Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional (JPNIN) 2020

logo-companyJabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional atau JPNIN ditubuhkan untuk mampu memelihara, memupuk dan memperkukuhkan perpaduan dan integrasi nasional melalui aktiviti-aktiviti kemasyarakatan.

  • 📌 Putrajaya | N. Sembilan
  • 💵 RM1493.00 – RM5672.00
  • 🎓 PMR/Diploma
  • 🎁 Pelbagai elauan seperti ITKA, ITP dan BSH

Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional (JPNIN) ingin menjemput warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas yang berminat untuk mengisi kekosongan yang dibuka seperti berikut:

Jawatan & Gred Gaji Dateline
1. GURU TABIKA PERPADUAN S29 RM1493.00 – RM5672.00 23 Oktober 2020
2. PENOLONG GURU TADIKA PERPADUAN N11 RM1216.00 – RM2983.00 23 Oktober 2020

1. Jawatan ini dibuka untuk semua warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun keatas dan berkelayakan.

2. Kelayakan minima adalah PMR / Diploma (mengikut jawatan).

3. Ada disediakan pelbagai elauan seperti ITKA, ITP dan BSH.

4. Jawatan bertaraf KONTRAK.

5. Penempatan di JPNIN Negeri Sembilan.

Maklumat Jawatan

1. GURU TABIKA PERPADUAN S29

  • Gaji minima: RM1493.00 dan Gaji maksima: RM5672.00
  • Pelbagai Elaun disediakan:
    – Imbuhan Tetap Khidmat Awam (ITKA) RM160.00
    – Imbuhan Tetap Perumahan (ITP) RM300.00
    – Bantuan Sara Hidup (BSH) RM350.00 / RM250.00 / RM200.00
  • Syarat kelayakan minima adalah Diploma Pendidikan Awal Kanak-kanak
  • Terdapat 7 kekosongan
  • Tugas kerja adalah menguruskan pendaftaran kanak-kanak, merancang aktiviti pengajaran dan laporan serta membuat penilain berterusan tentang perkembangan kanak-kanak.


2. PENOLONG GURU TADIKA PERPADUAN N11

  • Gaji minima: RM1216.00 dan Gaji maksima: RM2983.00
  • Pelbagai Elaun disediakan:
    – Imbuhan Tetap Khidmat Awam (ITKA) RM95.00
    – Imbuhan Tetap Perumahan (ITP) RM300.00
    – Bantuan Sara Hidup (BSH) RM350.00 / RM250.00 / RM200.00
  • Syarat kelayakan minima adalah PMR/li>
  • Terdapat 4 kekosongan
  • Tugas kerja adalah menguruskan kebersihan/keselesaan kelas, membantu tugas guru dan mengruskan makan/minum kanak-kanak tadika

Mohon Juga:

1. Jawatan Kosong Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM) 2020
2. Jawatan Kosong Guru MRSM 2020
3. Jawatan Kosong Guru Sandaran Tidak Terlatih 2020

Cara Memohon Jawatan

1. Bagi calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong ini, calon dikehendaki muat turun Borang Permohonan JPNIN dibawah:

borang-permohonan-guru-perpaduan

2. Sediakan gambar pasport terkini dan salinan kad pengenalan, sijil kelahiran, sijil kelulusan akademik, sijil berhenti sekolah, salinan lesen memandu serta dokumen sokongan berkaitan yang telah disahkan.

3. Hantarkan Borang Permohonan tadi bersama dokumen-dokumen tadi kepada:

Pengarah
Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional (JPNIN)
Aras 8, Blok E2, Kompleks E
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62502 Putrajaya.

 
Jika terdapat sebarang masalah atau pertanyaan mengenai permohonan jawatan kosong, anda boleh bertanyakan pada ruangan komen dibawah ini ⬇ .

Download iklan jawatan disini.

 

🔔 Tarikh tutup 23 Oktober 2020

Lagi Kerja Kosong...
Carian:
  • https://jawatanmalaysia net/guru-tadika-perpaduan

{ 36 comments… read them below or add one }

Nur liyana aqilah binti asmadi September 10, 2020 at 11:32 am

Salam.. nak tnye kalau xda lesen memandu bole ke isi jawatan kosong penolong guru perpaduan

Reply

Siti Najwa September 10, 2020 at 2:20 pm

Assalammualaikum…saya nk tanya apakah tempat bertugas di tetapkan oleh pihak atasan atau mengikut tempat tinggal..atau mengikut kekosongan jawatan di kawasan yang memerlukan

Reply

Meldanita Binti Eddy September 23, 2020 at 1:37 am

Salam..nk tanya perlu ke ade pengesahan untuk sijil2 yang diminta?

Reply

Nur syaza syuhaidah binti mohd shamsuddin September 10, 2020 at 3:40 pm

Assalamualaikum, nak tanya kalau tkde lesen memandu boleh ke mohon keje penolong guru tadika tu…pastu borang yg kita isi tu memang kene hantar dekat putrajaya tu ke ?

Reply

Siti nor asyira September 15, 2020 at 12:42 pm

Assalammualaikum nak tanya borang permohonan perlu dihantar di pejabat sendiri atau blleh dipos?

Reply

AdminJawatanMalaysia.net September 15, 2020 at 9:56 pm

boleh pos

Reply

Nurakalili September 10, 2020 at 6:31 pm

Salam , mau tnya , mau hntr borang prmohonan tu mesti pergi sendiri ka ke pejabat , klau yg jauh tdak boleh melalui pos kh?

Reply

Atikah September 17, 2020 at 9:11 am

Assalam nak tanya, pengesahan guru besar sek rendah agama boleh ke?

Reply

Aldrin Nicer September 10, 2020 at 10:27 pm

Hello , boleh tanya , dari Sabah Boleh Memohon kah jawatan ini??

Reply

Nurul hidayah September 13, 2020 at 12:21 pm

Maaf.. Nk tanya, bahagian G tu adakah hanya perlu di isi oleh kakitangan kerajaan shj?

Reply

Nurul hayati September 14, 2020 at 12:40 pm

Assalamualaikum…nak tanya jika tiada lesen dan lepasan STAM adakah boleh memohon ?

Reply

AdminJawatanMalaysia.net September 15, 2020 at 9:57 pm

boleh cuba

Reply

Anonymous September 16, 2020 at 11:13 am

salam nak tanya, lokasi JPNIN yang dekat section B no 15 tu nak letak apa?

Reply

Siti fariza September 16, 2020 at 6:21 pm

Biasa kontrak bpe lama

Reply

Siti Nur Fatehah September 16, 2020 at 10:02 pm

Salam . Nak tanya , kalau ic sementara boleh ke ?

Reply

Atikah September 17, 2020 at 9:09 am

Assalam nak tanya, pengesahan guru besar sek agama boleh ke?

Reply

Atikah September 17, 2020 at 9:10 am

Assalam nak tanya, pengesahan guru besar sek rendah agama boleh ke?

Reply

Anonymous September 17, 2020 at 1:12 pm

Lelaki boleh memohon tak tuan

Reply

AdminJawatanMalaysia.net September 20, 2020 at 6:02 pm

boleh

Reply

mohd azmi hasbullah September 26, 2020 at 9:56 am

salam Kekosongan seluruh negara kan?

Reply

syuhada September 26, 2020 at 3:36 pm

melalui email boleh tak menghantar segala dokumen?

Reply

Najlaa September 26, 2020 at 4:10 pm

kalau jauh macam mana nak hantar dokumen?

Reply

Norman September 27, 2020 at 7:20 pm

Nk tnya klu lelaki boleh ke

Reply

Anonymous September 27, 2020 at 8:36 pm

Hantar ke alamat tu ke.. Hantr gune email xblh ke. Cik

Reply

amiza hanum September 28, 2020 at 8:26 am

nak tanya kontrak berapa lama ye?
kalau lepas habis kontrak akan disambung kan balik ke kontrak dia?

Reply

Rabiatul September 28, 2020 at 8:06 pm

Nak tanya ,kalau belum ambil sijil stpm boleh mohon ke? Dan kalau hantar by email boleh? Terima kasih

Reply

Wan Mariabasirah September 28, 2020 at 9:11 pm

nak tanya boleh ke hantar melalui email?

Reply

MimiHazam September 28, 2020 at 9:27 pm

Salam. Nak tanya, masih sempat ke nak pos ni? Saya dari kterengganu. Dan dlm borang tu bahagian G tu siapa ye yg perlu isi?

Reply

Teacher dianaa September 29, 2020 at 11:30 am

Salam, nak tanya . Masih sempat ke saya nk isi borang ni ? Borang kena hantar di pejabat putrajaya atau boleh pos ?

Reply

Khaleeda Jafri September 29, 2020 at 6:55 pm

Assalamualaikum, saya nak tanya, kalau hantar esok guna post boleh ke? Sempat ke sebab esok tarik tutup permohonan..

Reply

wan mariabasirah September 30, 2020 at 4:05 pm

boleh ke hantar melalui email
sekiranya boleh saya nak minta email untuk hantar permohonan saya ini.

Reply

AdminJawatanMalaysia.net September 30, 2020 at 11:48 pm

tidak

Reply

Nur husna September 30, 2020 at 4:45 pm

Salam , nk tanya kalau nk apply kena abis belajar dulu ke bru boleh apply?

Reply

Eaydah October 2, 2020 at 12:32 pm

Saya nak tnya masih bolehkah saya hantar permohonan jawatan, sebab saya baru nmpk jawatan ni di pos tapi tarikh dah tamat 30 September

Reply

Noresah October 1, 2020 at 10:23 pm

Adakah borang permohonan akan diterima sekiranya borang sampai lewat dari tarikh yang di nyatakan

Reply

Nurakmar Aizaa November 7, 2020 at 10:15 am

Salam, masih boleh memohon ke if terlepas tarikh? Sbb saya baru terbuka iklan jawatan kosong ni

Reply

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020