Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Pengambilan Ratusan Jawatan Terkini APMM Ogos 2018

in Jawatan Kerajaan, Jawatan SPA

Pengambilan Ratusan Jawatan Terkini APMM Ogos 2018 telah dikemaskini kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat. Sekiranya anda masih mencari pekerjaan dan berminat dengan jawatan di Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia serta mahu belajar benda yang baru, lihat deskripsi tugas dan cara memohon di bawah.

Jawatan : Laskar Kelas II Maritim Gred T1
Terbuka Lelaki / Wanita
Lokasi : Seluruh Negara
Tarikh tutup : 5 OGOS 2018 (AHAD) 11.59 MALAM


Maklumat Pengambilan Ratusan Jawatan Terkini APMM Ogos 2018

1. Lihat Deskripsi Tugas

[button-green url=”http://spa.gov.my/web/guest/deskripsi-tugas/spm-sijil/3199″ target=”_self” position=””]Klik Sini Untuk Lihat[/button-green]

2. Halaman Permohonan

[button-green url=”https://putra12.spa.gov.my/spa8new/login.jsp” target=”_self” position=””]Klik Sini Untuk Apply[/button-green]

Anda perlu melakukan permohonan ini bermula daripada sekarang. Permohonan ini hendaklah dibuat secara atas talian. Anda perlu pastikan telah mengisi maklumat diri dengan tepat dan tidak menipu dalam memberikan resume anda.

Semoga berjaya mendapatkan pekerjaan ini. Diharapkan anda sudi share jawatan ini di facebook dan whatsapp. Terima kasih atas kerjasama anda.

{ 1 comment… read it below or add one }

Mexfear Stanley June 11, 2020 at 3:26 pm

Berminat untuk menjadi agensi penguatkuasaan maritim

Reply

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020