Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Kerani Junior / PMR/SPM / RM1,500+

in Jawatan Swasta

Jawatan Kosong Terkini Sebagai Kerani Junior di Rainbow Cleaning Solutions telah dikemaskini kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat. Sekiranya anda masih mencari pekerjaan dan berminat bekerja di bahagian kerani, serta mahu belajar benda yang baru, apply jawatan yang disenaraikan di bawah.

Jawatan : Kerani Junior
Terbuka Lelaki / Wanita
Lokasi : Puchong, Selangor
Tarikh tutup : 11 August 2018

Permohonan Jawatan Kosong Kerani Junior

[button-green url=”https://www.maukerja.my/job/626112-junior-admin?ref=jawatanharian” target=”_self” position=””]Klik Sini Untuk Apply[/button-green]

Anda perlu melakukan permohonan ini bermula daripada sekarang. Permohonan ini hendaklah dibuat secara atas talian. Anda perlu pastikan telah mengisi maklumat diri dengan tepat dan tidak menipu dalam memberikan resume anda.

Semoga berjaya mendapatkan pekerjaan ini. Diharapkan anda sudi share jawatan ini di facebook dan whatsapp. Terima kasih atas kerjasama anda.

{ 2 comments… read them below or add one }

Florice July 12, 2018 at 11:38 pm

Hello.. Area mana jawatan kosong

Reply

Salina binti jaimah September 16, 2018 at 11:14 am

Assalamualaikum, saya pernah mengikuti khusus Kerani dalam pengurusan sumber manusia,Kerani am/pembantu tadbir dan komunikasi perhubungan pelanggan.whatapps 0145954950

Reply

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020