Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Apply Segera / Kerani Pejabat / SPM / RM1,600+

in Jawatan Swasta

Jawatan Kosong Terkini Sebagai Kerani Pejabat di London Biscuits Berhad telah dikemaskini kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat. Sekiranya anda masih mencari pekerjaan dan berminat bekerja di bahagian perkeranian, serta mahu belajar benda yang baru, apply jawatan yang disenaraikan di bawah.

Jawatan : Kerani Pejabat
Terbuka Lelaki / Wanita
Lokasi : Ulu Tiram, Johor
Tarikh tutup : 17 August 2018

Permohonan Jawatan Kosong Kerani Pejabat

[button-green url=”https://www.maukerja.my/job/627593-office-clerk-planning-division?ref=jawatanharian” target=”_self” position=””]Klik Sini Untuk Apply[/button-green]

Anda perlu melakukan permohonan ini bermula daripada sekarang. Permohonan ini hendaklah dibuat secara atas talian. Anda perlu pastikan telah mengisi maklumat diri dengan tepat dan tidak menipu dalam memberikan resume anda.

Semoga berjaya mendapatkan pekerjaan ini. Diharapkan anda sudi share jawatan ini di facebook dan whatsapp. Terima kasih atas kerjasama anda.

{ 1 comment… read it below or add one }

Siti norsyaqirah binti jamian July 19, 2018 at 2:41 am

Sayaa nk mohon . Tapi taktahuu caraaa

Reply

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020