Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Apply Segera Kerani Khidmat Pelanggan / PMR/SPM / RM1,500 – RM5,000

in Jawatan Swasta, Temuduga Terbuka

Jawatan Kosong Terkini Sebagai Kerani Khidmat Pelanggan di Mutiara Saintifik telah dikemaskini kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat. Sekiranya anda masih mencari pekerjaan dan berminat bekerja di bahagian perkeranian, serta mahu belajar benda yang baru, apply jawatan yang disenaraikan di bawah.

Jawatan : Kerani Khidmat Pelanggan
Terbuka Lelaki / Wanita
Lokasi : Cheras, Kuala Lumpur
Tarikh tutup : 25 Ogos 2018


Permohonan Jawatan Kosong Kerani Khidmat Pelanggan

[button-green url=”https://www.maukerja.my/job/631372-customer-service-executive?ref=jawatanharian” target=”_self” position=””]Klik Sini Untuk Apply[/button-green]

Anda perlu melakukan permohonan ini bermula daripada sekarang. Permohonan ini hendaklah dibuat secara atas talian. Anda perlu pastikan telah mengisi maklumat diri dengan tepat dan tidak menipu dalam memberikan resume anda.

Semoga berjaya mendapatkan pekerjaan ini. Diharapkan anda sudi share jawatan ini di facebook dan whatsapp. Terima kasih atas kerjasama anda.

{ 1 comment… read it below or add one }

Biana Lakin August 17, 2018 at 4:22 am

Klu ada kekosongan area sibu sya mahu

Reply

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020