jawatan kosong koperasi petronas kopetro

Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) 2020

Jawatankosong terkini bagi Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad sesi 2020. Sebarang info bagi kerja kosong KOPETRO terbaru akan dikemaskini disini dari masa ke semasa. Sila bookmark portal Jawatanmalaysia.net ini untuk rujukan masa depan.

Info Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad 2020

logo-company Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad atau KOPETRO ditubuhkan lebih 36 tahun dengan bertujuan untuk menyediakan bantuan kewangan untuk kakitangan PETRONAS, makanan & minuman di Pejabat PETRONAS, agensi pelancongan & pelancongan dan hotel.

 • 📌 Kuala Lumpur
 • 💵 RM5000 – RM8000
 • 🎓 Diploma Pascasiswazah / Ijazah

KOPETRO ingin mencari mencari individu berbakat dan komited yang bersedia untuk berkembang dalam kerjaya mereka dengan KOPETRO dengan persekitaran kerja yang mesra dan profesional. Kami memberi peluang untuk kemajuan kerjaya di dalam syarikat. Sekiranya anda mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi kakitangan KOPETRO, untuk membawa KOPETRO ke tahap yang lebih tinggi, kami ingin mendengar daripada anda. Jom sertai kami sekarang!

Jawatan Gaji Dateline
1. Head of Sales RM5000 – RM8000 22 Julai 2020
2. Head of Marketing RM5000 – RM8000
3. Head, Supply Chain Management RM5000 – RM8000
4. Senior Manager, Corporate Finance 26 Julai 2020

[adspostresponsive]

1. Calon mestilah boleh bertutur dan menulis dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris.

2. Calon yang mempunyai pengalaman dalam bidang yang diperlukan akan diutamakan.

Maklumat Jawatan

1. Head of Sales

 • Gaji RM5000 – RM8000
 • Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda / Diploma Pascasiswazah / Ijazah Profesional, Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Perniagaan / Pemasaran / Komunikasi Massa atau setaraf.
 • Tugasan: Mengarahkan, menyusun strategi dan memimpin keseluruhan penjualan kumpulan untuk syarikat dan anak syarikat termasuk makanan & minuman, perjalanan, runcit, hotel dan perdagangan sambil mempromosikan penjenamaan syarikat dan tadbir urus korporat untuk menangkap segmen pasaran yang berpotensi dan menjaga imej dan reputasi sejajar dengan aspirasi, objektif dan sasaran syarikat.

[adssulvo1]

2. Head of Marketing

 • Gaji RM5000 – RM8000
 • Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda / Diploma Pascasiswazah / Ijazah Profesional, Ijazah Sarjana dalam Pengajian Perniagaan / Pentadbiran / Pengurusan, Pemasaran atau yang setaraf dengannya.
 • Tugasan: Membangun dan melaksanakan rancangan pemasaran strategik, anggaran dan pelaksanaan produk dan program pemasaran yang inovatif dan efektif untuk semua perkhidmatan dan produk yang ditawarkan.

3. Head, Supply Chain Management

 • Gaji RM5000 – RM8000
 • Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda / Diploma Pascasiswazah / Ijazah Profesional, Ijazah Sarjana dalam Pengajian Perniagaan / Pentadbiran / Pengurusan, Ekonomi atau yang setaraf dengannya.
 • Tugasan: Perbaiki rantaian bekalan sesuai dengan amalan terbaik industri baru dan mematuhi perubahan dasar, standard, peraturan atau undang-undang.
 • Ada 7 kekosongan bagi jawatan ini

4. Senior Manager, Corporate Finance

 • Calon mesti mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda / Diploma Pascasiswazah / Ijazah Profesional, Ijazah Sarjana dalam Pengajian Perniagaan / Pentadbiran / Pengurusan, Ekonomi, Kewangan / Perakaunan / Perbankan atau setaraf.
 • Tugasan: Mencari peluang pelaburan baru yang merangkumi penilaian pelaburan dengan cadangan dan metodologi cadangan projek & perniagaan baru.

Cara Memohon

1. Bagi calon yang berminat dengan mana-mana jawatan di atas, anda dikehendaki membuat permohonan secara online dibawah:

[adssulvo1]
 

[adstextapply]

Mohon Juga:
1. Jawatan Kosong PETRONAS 2020

Jika terdapat sebarang masalah atau pertanyaan mengenai permohonan jawatan kosong ini, anda boleh tinggalkan komen dibawah ini ⬇ .
 

🔔 Tarikh tutup permohonan 22 & 26 Julai 2020


Comments

2 responses to “Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) 2020”

 1. Wow, marvelous weblog format! How lengthy have you been running a blog for?
  you made blogging glance easy. The overall look
  of your site is great, as neatly as the content! You can see similar here najlepszy sklep

 2. Wow, marvelous weblog structure! How lengthy have you been running a
  blog for? you made blogging glance easy.
  The entire glance of your web site is great, as neatly as the content
  material! You can see similar here sklep internetowy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *