Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Post image for Nestle Tawar Gaji Seumur Hidup – RM3000/sebulan.

Nestle Tawar Gaji Seumur Hidup – RM3000/sebulan.

in Berita semasa, Jawatan Swasta

Berita baik untuk anda! Nestle mahu memberikan gaji sebanyak RM3000 sebulan seumur hidup untuk anda.

Ini bukanlah iklan jawatan kosong swasta Nestle tetapi peraduan yang dianjurkan oleh Nestle Malaysia dan terbuka untuk rakyat Malaysia ang berumur 18 tahun keatas.




Peraduan ini dinamakan Nestle Gaji Seumur Hidup dan anda berpeluang untuk menang hadiah utama berupa “gaji seumur hidup” yang ditawarkan untuk dua pemenang yang masing-masing bakal menerima RM3,000 setiap bulan untuk tempoh maksimum sehingga 35 tahun.

Peraduan yang dianjurkan ini adalah salah satu inisiatif Nestle untuk menghargai pelanggan-pelanggan setia produk Nestle seperti Milo, Nestum, Susu Lactogen, Kit Kat dan banyak lagi.

Syarat peraduan ini adalah anda hanya perlu berbelanja minima RM15 dalam satu resit dan seterusnya berpeluang untuk menerima gaji seumur hidup sebanyak RM3000 sebulan.

Senarai Hadiah Peraduan Nestle Gaji Seumur Hidup!

Berikut adalah senarai hadiah yang ditawarkan:


  • 2 pemenang hadiah utama akan turut menerima wang tunai RM500,000 sebaik tempoh 35 tahun pembayaran “gaji RM3000” terbabit tamat.
  • 10 Hadiah sagu hati kepada pemenang berupa “gaji satu tahun” juga sebanyak RM3000 setiap bulan.
  • 50 pemenang setiap minggu akan menerima hadiah wang tunai RM500 untuk .

Setiap peserta layak menerima maksimum dua hadiah jadi pemenang hadiah mingguan juga masih berpeluang memenangi hadiah utama.

Nak Gaji RM3000 sebulan Seumur Hidup?

Senang sahaja! Belilah produk-produk daripada Nestle kerana lebih banyak anda membeli, lebih banyak penyertaan anda, lebih tinggi jugalah peluang anda untuk menang hadiah utama ini.

Setiap penyertaan juga perlu menjawab satu soalan ringkas dan penyertaan boleh terus dilakukan sama ada secara pos atau melalui WhatsApp.

Peraduan ini akan berlangsung sehingga 30 April 2020 dan anda masih mempunyai banyak masa untuk sertai peraduan ini. Mana tahu rezeki anda untuk menang gaji RM3000 seumur hidup dari Nestle kan?

{ 56 comments… read them below or add one }

Romainoor February 25, 2020 at 3:06 pm

Hai

Reply

Muhammad erwan bin Mohamad nasir February 26, 2020 at 4:09 pm

Nestle

Reply

MUHAMMAD HAZIM BIN AZNAN February 26, 2020 at 4:20 pm

Maritim

Reply

MUHAMMAD HAZIM BIN AZNAN February 26, 2020 at 4:21 pm

JOB APPLICATION

Reply

Sharifah Izaida Ikma Binti Syed Zulkifli Shah February 27, 2020 at 11:57 am

Job application

Reply

Mohd fazlie bin jameri February 27, 2020 at 1:10 pm

nestle

Reply

Hazwan Hariz bin Ali February 27, 2020 at 8:58 pm

Nak maju ke depan,bantu keluarga dan tanggungjawab

Reply

Amin February 27, 2020 at 10:45 pm

Nestle

Reply

Anonymous February 28, 2020 at 12:07 am

Mcm mna nk submit

Reply

NUR AMIRA ILYIA February 28, 2020 at 1:55 am

NESTLE

Reply

Muhammad khairul February 28, 2020 at 4:10 am

Mcm mne nk sertai

Reply

MUHAMMAD DANIAL IZWAN February 28, 2020 at 7:03 am

Saya nak kerja di syarikat nestle, sebab saya memang mencari kerja kosong dan saya tidak terikat dengan mana-mana syarikat. Jika berminat untuk mengambil saya sebagai perkerja sila hubungi 018-2604691 atau email izwann1107@gmail.com

Reply

Darshini February 28, 2020 at 7:36 am

How to apply?

Reply

Junainah February 28, 2020 at 10:37 am

Nestle nak join

Reply

Lina A/p aikan February 28, 2020 at 12:44 pm

Nestle nak join

Reply

Johana zainal abidin February 28, 2020 at 1:07 pm

Macamana nak join

Reply

kaksah miesha February 28, 2020 at 6:11 pm

jawatan kosong

Reply

Kovilan February 29, 2020 at 12:17 am

How to apply

Reply

Sumithra February 29, 2020 at 3:29 am

Macamana nak join

Reply

Anonymous February 29, 2020 at 4:42 am

Macam mana nak join nih?

Reply

Mohamad Indra Bin Safri February 29, 2020 at 6:53 am

Saya nak join nestle

Reply

Nurul Ashikin bt Rozlan March 1, 2020 at 9:39 am

Mcmna nk sertai peraduan nestle ni??

Reply

Rohainah dani March 3, 2020 at 3:39 am

Nestle saya nak join

Reply

Anonymous March 9, 2020 at 5:22 am

Macam mana nk join nestle

Reply

YANG ARFAH ABU BAKAR March 11, 2020 at 2:02 pm

NESTLE MEMANG MENARIK .DAN SANGAT 2 SEDAP.MARI KITA MAKAN

Reply

Anonymous March 9, 2020 at 5:20 am

Macam Sy nk join nestle

Reply

Kogila Vani March 16, 2020 at 2:20 pm

Saya nak join Nestal

Reply

Susy April 10, 2020 at 12:15 am

Anak saya sangat suka minum millo sejak kecil lagi.Anak Saya aktif dan sihat kerana minum milo dan nestle sangat baik untuk anak-anak.

Reply

Ijan April 9, 2020 at 4:15 pm

Saya selalu beli brangan ini

Reply

Hidayah April 9, 2020 at 9:29 pm

Saya nak menang nestle. Favourite milo, kitkat & kokocrunch ❤

Reply

Azmi bin hj ishak April 9, 2020 at 9:33 pm

Blh tahu cara memohon peraduan Nestle tersebut sebab sya memang sukakan barangan Nestle

Reply

Selina KHAN BINTI ABDULLAH April 9, 2020 at 11:46 pm

Saya nak join nestle…Nestle adalah produk yg terbaik Di dunia

Reply

nrl April 10, 2020 at 12:04 am

nak joi

Reply

rajeswari appalasamy April 10, 2020 at 12:24 am

wow sangat Hebat nestle tak sabar nak join ..macamana nak masuk peraduan ni pls help tq

Reply

Susy April 10, 2020 at 12:24 am

Anak saya sangat suka minum millo sejak kecil lagi.Anak Saya aktif dan sihat kerana minum milo dan nestle sangat baik untuk anak-anak.

Reply

nescafe no1 April 10, 2020 at 1:18 am

Saya suka dgn nescafe, cbb ari2 saya minum nescafe 1hari 5cawan saya minum…nescafe no1 terbaik di melaysia..Saya sokong produk nestle

Reply

Desy April 10, 2020 at 1:20 am

Anak2 Saya minum Milo dgn Nestle.. iTu la minuman Mereka SETIAP Hari semanGaT Tuk ke sekolah

Reply

Saratha A/P murugan April 10, 2020 at 1:27 am

Police

Reply

Rahsia April 10, 2020 at 7:19 am

Macam mana nak masuk melalui whatsapp?

Reply

Noor suriani bt Abdul Aziz April 10, 2020 at 7:24 am

Macam mna nk jawab soalan melalui whatssp?

Reply

Baso pariusi April 10, 2020 at 7:43 am

Macam mana mau daftar nie

Reply

Nancy binti edi April 10, 2020 at 12:24 pm

Saya nk join

Reply

yenny binti rahman April 11, 2020 at 4:32 am

anak saya suka minum milo sbb milo memberi tenaga ketika mereka ke sekolah.

Reply

ROSZALINA JALAL April 11, 2020 at 5:05 am

milo pilihan anak2 minimum 4kg/month
susu everyday pilihan saya minimum 4kg/month..nestle adalah produk terbaik dan harga sgt berpatutan..sungguh enak dan menjadi pilihan keluarga saya..

Reply

amy April 11, 2020 at 7:12 am

Macammane nak apply contest ni iye.

Reply

Rosmawati Idris April 11, 2020 at 3:43 pm

Saya satu family suka produk nestle milo. Susu Dan juga makanan bijiran.

Reply

Edward Stanley Anak William Linang May 5, 2020 at 10:47 pm

Macam mana nak sertai peraduan gaji seumur hidup ni

Reply

fatimah albani April 12, 2020 at 12:02 am

Macam mana cara sertai?

Reply

wan zaleha binti wan harun @ wan murad April 12, 2020 at 9:06 am

kerja kosong lain

Reply

wan zaleha binti wan harun @ wan murad April 12, 2020 at 9:06 am

mcm mane sy nk srrtaii sebb no phne wsapp x de pong

Reply

Rozi April 24, 2020 at 10:52 pm

Nk join

Reply

Regina April 29, 2020 at 12:58 am

SAYA SUKA PRODUCTS NESTLE
TERIMA KASIH NESTLE ❤️ ❤️

Reply

Regina April 29, 2020 at 12:55 am

1 family suka products NESTLE ini..
milo, nestum, kit kat, Maggie, nescafe, secukup rasa, & banyak lagi yang saya beli.. Barang terbaik dan sangat berpuas hati.. Terima kasih NESTLE ❤️❤️

Reply

Nor Asiah binti Abu Bakar April 29, 2020 at 2:50 am

Jawatanmalaysia.net

Reply

Adiy Putera July 15, 2020 at 3:08 pm

nak join nesle

Reply

Parameswary September 18, 2020 at 6:35 pm

Saya mengguna produk nestle SETIAP bulan.. Pasti ada nestle.. Selalu

Reply

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020