Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pegawai Khidmat Pelanggan / Diploma / RM3,200+

in Jawatan Swasta

Jawatan Kosong Terkini Sebagai Pegawai Khidmat Pelanggan di SNS Network telah dikemaskini kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat. Sekiranya anda masih mencari pekerjaan dan berminat bekerja di bahagian pentadbiran, serta mahu belajar benda yang baru, apply jawatan yang disenaraikan di bawah.

Jawatan : Pegawai Khidmat Pelanggan
Terbuka Lelaki / Wanita
Lokasi : Petaling Jaya, Selangor
Tarikh tutup : 11 August 2018

Permohonan Jawatan Kosong Pegawai Khidmat Pelanggan

[button-green url=”https://www.maukerja.my/job/626132-admin-cum-customer-service-officer?ref=jawatanharian” target=”_self” position=””]Klik Sini Untuk Apply[/button-green]

Anda perlu melakukan permohonan ini bermula daripada sekarang. Permohonan ini hendaklah dibuat secara atas talian. Anda perlu pastikan telah mengisi maklumat diri dengan tepat dan tidak menipu dalam memberikan resume anda.

Semoga berjaya mendapatkan pekerjaan ini. Diharapkan anda sudi share jawatan ini di facebook dan whatsapp. Terima kasih atas kerjasama anda.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2023