Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Pembantu Kerani / PMR/SPM / RM2,000 – RM2,200

in Jawatan Swasta

Jawatan Kosong Terkini Sebagai Pembantu Kerani di Dignersys Cloud Berhad telah dikemaskini kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat. Sekiranya anda masih mencari pekerjaan dan berminat bekerja di bahagian perkeranian, serta mahu belajar benda yang baru, apply jawatan ini di bawah.

Jawatan : Pembantu Kerani
Terbuka Lelaki / Wanita
Lokasi : Shah Alam, Selangor
Tarikh tutup : 10 August 2018

Permohonan Jawatan Kosong Pembantu Kerani

[button-green url=”https://www.maukerja.my/job/625759-account-admin-assistant?ref=jawatanharian” target=”_self” position=””]Klik Sini Untuk Apply[/button-green]

Anda perlu melakukan permohonan ini bermula daripada sekarang. Permohonan ini hendaklah dibuat secara atas talian. Anda perlu pastikan telah mengisi maklumat diri dengan tepat dan tidak menipu dalam memberikan resume anda.

Semoga berjaya mendapatkan pekerjaan ini. Diharapkan anda sudi share jawatan ini di facebook dan whatsapp. Terima kasih atas kerjasama anda.

{ 1 comment… read it below or add one }

Michelle Nicholl July 14, 2018 at 8:21 pm

Mun spm fail dapat apply kerani kh ??

Reply

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020