Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Apply Segera Pembantu Kerani / PMR/SPM / RM1,400 – RM1,600

in Jawatan Kerajaan, Jawatan Negeri

Jawatan Kosong Terkini Sebagai Pembantu Kerani di VClink Gadget Marketing telah dikemaskini kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat. Sekiranya anda masih mencari pekerjaan dan berminat bekerja di bahagian perkeranian, serta mahu belajar benda yang baru, apply jawatan yang disenaraikan di bawah.

Jawatan : Pembantu Kerani
Terbuka Lelaki / Wanita
Lokasi : Klang, Selangor
Tarikh tutup : 25 Ogos 2018


Permohonan Jawatan Kosong Pembantu Kerani

[button-green url=”https://www.maukerja.my/job/631382-admin-assistant?ref=jawatanharian” target=”_self” position=””]Klik Sini Untuk Apply[/button-green]

Anda perlu melakukan permohonan ini bermula daripada sekarang. Permohonan ini hendaklah dibuat secara atas talian. Anda perlu pastikan telah mengisi maklumat diri dengan tepat dan tidak menipu dalam memberikan resume anda.

Semoga berjaya mendapatkan pekerjaan ini. Diharapkan anda sudi share jawatan ini di facebook dan whatsapp. Terima kasih atas kerjasama anda.

{ 1 comment… read it below or add one }

Nurulain binti suradi March 14, 2019 at 1:32 pm

Masih ad jawatan kosong lg ke..

Reply

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020