Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Post image for Jawatan Kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) 2020

Jawatan Kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) 2020

in Jawatan Kerajaan, Selangor

Jawatankosong terkini di Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) sesi 2020. Sebarang pengambilan tebaru Pertubuhan Peladang Kebangsaan akan dikemaskini disini dari masa ke semasa. Sila bookmark portal Jawatanmalaysia.net ini untuk rujukan masa depan.

Info Jawatan Pertubuhan Peladang Kebangsaan 2020

logo-companyPertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) merupakan sebuah badan puncak bagi semua Organisasi Petani di Malaysia dengan misi korporatnya untuk menjadi institusi nasional yang menerajui kegiatan organisasi petani sebagai entiti perniagaan yang mampu sepenuhnya menuju kemakmuran petani dan industri pertanian.

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) ingin mengalu-alukan warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk memohon jawatan kosong terkini seperti dibawah:

Jawatan Gaji Tarikh Tutup
1. GENERAL MANAGER 14 September 2020

• Permohonan adalah terbuka untuk semua warganegara Malaysia.

• Keutamaan akan diberikan kepada calon yang mempunyai pengalaman.

Mohon juga: Jawatan Kosong Kementerian Dalam Negeri (KDN) 2020. Kelayakan minima SPM sahaja!

Maklumat Jawatan

1. GENERAL MANAGER

  • calon mestilah memiliki sekurang-kuranya Ijazah dalam bidang berkaitan
  • mempunyai pengalaman sekurang-kuranya 15 tahun dalam bidang berkaitan
  • Tugasan – anda akan memimpin dan mengawasi semua operasi perniagaan dan akan melapor kepada Anggota Lembaga NAFAS. Peranan ini akan mempunyai tanggungjawab Untung Rugi sepenuhnya dan keseluruhan kejayaan & pertumbuhan perniagaan.

Mohon juga: Jawatan Kosong Penolong Pustakawan di Perpustakaan Negara Malaysia. Minima STPM / STAM / Matrikulasi / Diploma.

Cara Memohon Jawatan

1. Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki memohon secara online melalui Permohonan Online NAFAS dibawah ini:

Jika terdapat sebarang masalah atau pertanyaan mengenai permohonan jawatan kosong ini, anda boleh bertanyakan pada ruangan komen dibawah.
 

🔔 Tarikh tutup permohonan 14 September 2020

Lagi Kerja Kosong...

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020