Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Post image for Jawatan Kosong SAPURA Energy 2020

Jawatan Kosong SAPURA Energy 2020

in Jawatan Swasta, Perak

Jawatankosong terkini di SAPURA Energy sesi 2020. Sebarang info bagi jawatan kosong oil and gasSAPURA terbaru akan dikemaskini disini dari masa ke semasa. Sila bookmark portal Jawatanmalaysia.net ini untuk rujukan masa depan.

Info Jawatan-Kosong PUSPAKOM 2020

logo-companySapura Energy Berhad atau dikenali juga sebagai SapuraKencana Petroleum Berhad (ditukar nama pada 24 Mac 2017) merupakan sebuah syarikat perkhidmatan medan minyak bersepadu yang berpusat di Malaysia melalui gabungan antara SapuraCrest dan Kencana pada Mei 2012.

  • 📌 Perak
  • 💵 –
  • 🎓 Sijil/Diploma/Ijazah

SAPURA Energy Berhad ingin menjemput warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan di anak syarikatnya SAPURA Fabrication berikut:

*Kemaskini September 2020

Jawatan Tarikh Tutup
1. Helper (Structure) Terbuka 2020*
2. Foreman (Structure)
3. Supervisor (Structure)
4. Fitter (Structure)
5. Helper (Piping)
6. Fitter (Piping)
7. Foreman (Piping)
8. Supervisor (Piping)
9. Helper (Welding)
10. Welder (Structure))
11. Welder (Piping)
12. Foreman (Welding)
13. Supervisor (Welding)
14. Foreman (Scaffolding)
15. Inspector (Scaffolding)
15. Supervisor (Scaffolding)
17. Rigger Terbuka 2020*
18. Supervisor (Rigging)
19. Blaster
20. Painter
21. Foreman (B&P)
22. Supervisor (B&P)
23. Semiskill (Structure)
24. Semiskill (Piping)
25. Helper – Grinding (Welding)
26. Scaffolder
27. Gouger
28. Helper (Fire Watcher)
29. Foreman (Rigging)

*Akan ditutup selepas jawatan dipenuhi.

1. Jawatan ini adalah dibawah anak syarikat SAPURA Energy Berhad iaitu SAPURA Fabrication yang berpangkalan di Lumut, Perak.

2. Pekerja mahir & separa mahir (berpengalaman) dialu-alukan memohon untuk bidang-bidang diatas.

3. Syarat kelayakan akademik adalah Sijil/Diploma/Ijazah.

Cara Memohon Jawatan

1. Pastikan anda semak dahulu tarikh tutup permohonan sebelum memohon jawatan yang anda inginkan.

2. Bagi calon yang berminat dan berkelayakan, anda boleh mengisi borang permohonan online dibawah:

3. Selepas mengisi borang online diatas, hantarkan resume anda ke emel berikut: craftsourcingteam@gmail.com

4. Hanya calon yang layak akan dipanggil untuk temuduga.

Jika terdapat sebarang masalah atau pertanyaan mengenai permohonan jawatan kosong oil and gas SAPURA diatas, anda boleh menghubungi:

Call/WhatsApp: 012-2005963 (Crafts Department)
Isnin – Jumaat: 8.30 pagi – 5.30 petang
Sabtu : 8.30 pagi – 5 petang)

atau tinggalkan komen dibawah ini ⬇ .

 

🔔 Tarikh tutup permohonan Terbuka 2020

{ 29 comments… read them below or add one }

Aurthur Sari June 22, 2020 at 3:09 pm

selain di job perak kat sarawak ada x job sapura

Reply

jawatanmalaysia June 23, 2020 at 7:56 am

buat masa ini belum dibuka

Reply

jawatanmalaysia June 26, 2020 at 6:53 am

buat masa ini tiada

Reply

Danny June 22, 2020 at 7:16 pm

Crane operator L2/L3 ada kosong ka.

Reply

jawatanmalaysia June 23, 2020 at 7:57 am

hanya jawatan dinyatakan diatas sahaja yang dibuka setakat ini

Reply

ibrahim usman June 22, 2020 at 8:46 pm

Fitter structure

Reply

Willow June 22, 2020 at 10:03 pm

Dekat Sabah & Sarawak ada tak job Sapura ni?

Reply

jawatanmalaysia June 26, 2020 at 6:53 am

buat masa ini tiada

Reply

Muhammad edwin bin teya @ tea June 23, 2020 at 2:05 pm

Electrician (E&I) Fitter (E&I) Semiskill (Piping) Fitter (Structure) 0175539125

Reply

Hafizhul Ahmad June 24, 2020 at 8:49 am

Jawatan kosongg di johor bahru ada ke tuan/puan?

Reply

jawatanmalaysia June 26, 2020 at 6:53 am

lokasi spt yang dinyatakan sahaja buat masa ini

Reply

isham osman June 24, 2020 at 7:32 pm

kalau painter tu yang jenis macam mana ye? sebab saya berpengalaman dalam bidang paint aviation dan automotive. layak memohon?

Reply

Paramasivam a/l supramaniam June 25, 2020 at 3:21 pm

No 4 first floor BLOK a Lorong Berembang taman seri Berembang 42000 pelabuhan klang selangor

Reply

Shamsul Amri bin Abdul Aziz June 25, 2020 at 6:16 pm

Salam polis bantuan area selangor ada saya ada diploma inflight safety

Reply

Muhammad Khairul Ikhwan July 1, 2020 at 4:22 pm

Hi, dalam google docs tiada senarai untuk E&I seperti yang diiklankan diatas.

Reply

AdminJawatanMalaysia.net July 1, 2020 at 8:29 pm

mungkin dah dibuang..sebab pada awal kami terima info, itulah yang kami paparkan

Reply

Mus July 6, 2020 at 9:30 am

Sy nak keje. Macam mane nak apply

Reply

AdminJawatanMalaysia.net July 7, 2020 at 5:50 am

Baca CARA MEMOHON

Reply

liesa July 7, 2020 at 2:20 pm

kalau pernah bekerja sebagai c&c programmer ada kekosongan tak?

Reply

Kuzairie August 8, 2020 at 9:57 pm

Interview utk bulan 8 brp hb ya?..dh dpt call iv di manjung..xpasti brp hb?

Reply

Syafiq August 11, 2020 at 10:42 am

Untuk scaffolder lvl2 ade kosong lagi x ?

Reply

Jalin anak Enchana September 17, 2020 at 9:08 am

Bila boleh interiew boss.scaffolding

Reply

AdminJawatanMalaysia.net September 20, 2020 at 6:03 pm

isi borang dahulu

Reply

cik wan September 18, 2020 at 12:52 am

klau pkai spm je blh apply ke

Reply

Mohammad bin abdul September 18, 2020 at 7:06 am

Welder. Piping. 6g..6gr.. Okwahsapp
0187782892

Reply

fahmi September 20, 2020 at 4:34 pm

Position sebagai QC ada tak?

Reply

AdminJawatanMalaysia.net September 20, 2020 at 5:55 pm

jawatan yg ditulis sahaja

Reply

Nazim September 23, 2020 at 11:39 am

Sy ade pengalaman d bidang otomotif & welding.cuma ada sijil giat mara.adakah sy layak mohon?

Reply

Muhammad Qaiyum September 23, 2020 at 8:46 pm

saya memiliki sijil kemahiran malaysia (skm) thp2.. jawatan apa yg lyak saya mohon.. saya sungguh mencari kerja..saya duduk Di perak.. minta pihak Tuan/Puan jawab..

Reply

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020