Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Wakil Jualan / Diploma / RM2,000 – RM5,000

in Jawatan Swasta

Jawatan Kosong Terkini Sebagai Wakil Jualan di Internec Techno Solutions telah dikemaskini kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat. Sekiranya anda masih mencari pekerjaan dan berminat bekerja di bahagian jualan, serta mahu belajar benda yang baru, apply jawatan yang disenaraikan di bawah.

Jawatan : Wakil Jualan
Terbuka Lelaki / Wanita
Lokasi : Kota Bharu, Kelantan
Tarikh tutup : 11 August 2018

Permohonan Jawatan Kosong Wakil Jualan

[button-green url=”https://www.maukerja.my/job/626063-sales-representative?ref=jawatanharian” target=”_self” position=””]Klik Sini Untuk Apply[/button-green]

Anda perlu melakukan permohonan ini bermula daripada sekarang. Permohonan ini hendaklah dibuat secara atas talian. Anda perlu pastikan telah mengisi maklumat diri dengan tepat dan tidak menipu dalam memberikan resume anda.

Semoga berjaya mendapatkan pekerjaan ini. Diharapkan anda sudi share jawatan ini di facebook dan whatsapp. Terima kasih atas kerjasama anda.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020