Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Post image for Temuduga Terbuka Polis Bantuan Bank Simpanan Nasional (BSN) 2020

Temuduga Terbuka Polis Bantuan Bank Simpanan Nasional (BSN) 2020

in Jawatan Swasta, Kuala Lumpur

Jawatankosong terkini Bank BSN bagi jawatan polis bantuan sesi 2020.Sila bookmark portal Jawatanmalaysia.net ini untuk rujukan akan datang.

Info Jawatan-Kosong Polis Bantuan Bank BSN 2020

Bank Simpanan Nasional telah dilancarkan secara rasmi oleh PM Malaysia yang ke-2, Allahyarham Tun Abdul Razak 5 Disember 1974 dan terlibat dalam bidang penguruan aset, insurans and takaful.

  • 📌 Kuala Lumpur
  • 🎓 Minima SPM
  • 🎁 Diberikan Imbuhan Tetap Perumahan dan Elaun Bantuan Sara Hidup
  • 🎁 Kemudahan perubatan dan cuti tahunan

Bantuan Bank Simpanan Nasional (BSN) ingin mempelawa warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun keatas yang berminat dengan jawatan berikut:

Jawatan Lokasi Tarikh Tutup
Polis Bantuan (Konstabel) Kuala Lumpur 9 Mac 2020

1. Jawatan Polis Bantuan Bank ini terbuka untuk semua warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun keatas dan tidak lebih 25 tahun.

2. Syarat minima hanyalah SPM sahaja.

3. Buat masa ini, jawatan Konstabel ini dibuka untuk lelaki sahaja.

4. Kemudahan EPF dan Socso akan diberikan.

5. Calon yang mempunyai kemahiran komputer akan diberi keutamaan

Kelayakan Fizikal
  • Tinggi minima 1.67m dan berat badan minima 53kg
  • Ukuran dada biasa 79sm dan 84sm semasa menarik nafas
  • Lulus ujian mata kiri dan kanan
  • Tidak mempunyai kecacatan pada badan/mental dan lulus pemeriksaan kesihatan

Cara Memohon Jawatan

1. Sekiranya anda berminat untuk menjadi anggota Polis Bantuan ini, anda dikehendaki menghadiri temuduga yang akan diadakan di Ibu Pejabat BSN, Kuala Lumpur pad 9 Mac 2020, 8 pagi – 12 tengahari.

2. Sila bawa bersama semasa menghadiri temuduga ini salinan Resume, Kad Pengenalan, Sijil SPM, Sijil Kelahrian, Sijil Persekolahan dan lain-lain sijil berkaitan serta 1 gambar bersaiz passport terkini.

3. Anda mestilah datang dengan berpakaian kemas – kemeja lengan panjang warna putih, tali leher, seluar slack hitam dan kasut pejabat.

4. Anda juga dikehendaki membawa bersama kemeja-T, seluar sukan dan kasut sukan untuk ujian pemeriksaan fizikal, kawad dan kecergasan.

5. Calon yang lulusan ujian fizikal, kawad dan kecergasan sahaja akan dibenarkan menghadiri sesi temuduga pada hari yang sama.

Pusat Temuduga

Ibu Pejabat BSN,
Wisma BSN 117,
Jalan Ampang,
50450 Kuala Lumpur

Tarikh/Masa

9 Mac 2020 (Isnin) / 8.00 pagi – 12.00 tgh

Jika terdapat sebarang masalah atau pertanyaan mengenai permohonan jawatan kosong, anda boleh bertanyakan pada ruangan komen dibawah ini ⬇ .

 

🔔 Temuduga akan diadakan pada 9 Mac 2020

✔️ Semua maklumat kerja kosong diatas adalah benar dan sudah disemak. Anda juga download maklumat penuh kerjakosong polis bantuan ini disini.

{ 34 comments… read them below or add one }

Azmi Hamizan February 27, 2020 at 3:27 am

Bekas angota renters berumur 39 boleh ka tuan

Reply

Khairul Izwan bin robinson February 27, 2020 at 4:39 am

Cari kerja

Reply

Thirunaukarasu June 9, 2020 at 8:52 am

Kerja kerjayaan

Reply

gabriel selung salim February 27, 2020 at 5:21 am

i interested

Reply

Mohd nur badwi bin razali February 27, 2020 at 7:05 am

Sy dri srwk . umur 25 . boleh lgi x? Kalai boleh sy akan fly dri srwk ke sana . sy prnh kursus undang2 ,latihan cota dan kawad di maktab polis kuala kubu baru 2018 under company SAFEGUARDS G4S Petaling Jaya . position pegawai bersenjata untul escort Van CIT ke setiap mesin atm yang perlu kami topup saya berharap dapat berkhidmat Bantuan BSN . sy pasti akan dtg frly dri srwk kqlqu diwrimq

Reply

Nuraina binti amirul baha February 27, 2020 at 7:06 am

Aina

Reply

Norfadzila February 27, 2020 at 9:02 am

Tahap spm ja bole ka

Reply

mohammad danial bin mohd nazri February 27, 2020 at 11:41 am

sy berminat sangat. sy last kolej vokasional dan ada 2 mata pelajaran spm BM , SEJARAH. Dan ada sijil SKM dan lain2, agak2 boleh mohon ke?

Reply

Najibsaari February 27, 2020 at 11:49 am

Klau Ada slip spm shja boleh apply ka?

Reply

Anonymous February 27, 2020 at 1:22 pm

Kalau umur 25 bln 12 bru 26 tahun boleh mohon ke

Reply

Farid February 27, 2020 at 1:23 pm

Kalau umur 25 bln 12 bru 26 tahun boleh mohon ke

Reply

Nik Mohd February 27, 2020 at 3:50 pm

Saya Ex-PB tak boleh mohon ke Tuan? Perlantikan saya masih valid.

Reply

Khairi Jais February 28, 2020 at 1:04 pm

Saya nak tanya had umur terakhir untuk apply kerja ni sampai umur berapa ya? Saya bekas tentera dan juga bekas Maritim Malaysia…layak tak untuk memohon?

Reply

Adja February 28, 2020 at 2:50 am

SPM tu nak credit ke atau lulus sahaja

Reply

mohd alffian bin jeffree February 29, 2020 at 1:07 am

d sabah ada kosong kaa pb bsn??

Reply

Vijikumar Al ramakrishnan February 29, 2020 at 3:59 am

Selamat pagi encik umar saya 39 tahun
Pegalaman berkerje 13 tahun dalam bidang telecommunications.

Boleh kah saya datang untuk 9 March ini..

Saya Amat berminat and ingat berhikmat untuk rakyat and negara

Terima kasih

Reply

marlina February 29, 2020 at 3:27 pm

bekas tentera boleh mohon tak

Reply

Mohd rozman bin hamdanss February 29, 2020 at 6:06 pm

Sya nk tanya sya bkas anggota pvr polis sukarelawan tahun 2015 boleh x sya nak mhon jawatan ini umr sya skrg 36 tahun..bertugas di balai bandar baharu serdang kedah…

Reply

Sudirman Eragam February 29, 2020 at 7:01 pm

Sy bekas tentera dah berumur 41 layak ke..?

Reply

Anonymous March 14, 2020 at 6:13 am

Dah pegi dah haritu tpi interview ditangguh kn

Reply

Panadol activfast April 10, 2020 at 2:47 am

Aku bukan lah seorang perwira
Gagah menghunus senjata
Namun hati rela berjuang
Walau dengan cara sendiri
Demi cinta ini..
Tuan saya tak ada spm tapi minat sgt2
Nak jadi anggota beruniform ni

Reply

Mohd nasihim bin md amin April 10, 2020 at 10:12 pm

Assalam..nk tnye klau umur lbih 25tahun bole mohon x..sebab sy memerlukan sngt

Reply

Kamarul April 24, 2020 at 3:47 pm

Sy nk tnya.sy dh masuk umur 31.xpi sekrng ay polis bntuan d agensi.boleh ke klo sy nk teruskn d agensi bank ni?

Reply

Mohamad azrul syafiq bin md khir May 5, 2020 at 6:19 pm

Saya hendak bertanya syarat spm itu apa yang perlu kredit?.dan bagi yang ada spm tapi tiada kredit boleh memohon juga ke?boleh memberi percerahan pada saya sebab saya berminat dengan jawatan polis bantuan ini.

Reply

Mohd Nazli Abdul Manan June 8, 2020 at 12:56 am

Hello back pardon pleaze.

Reply

Bakhtia May 7, 2020 at 2:32 am

Saya bekas tentera yang berumur 33 tahun …
Saya behenti pilihan menamatkan perkhidmatan 15tahun …
Boleh x saya mohon

Reply

Haresh May 13, 2020 at 3:47 am

Saya berminat jadi polis bantuan cara memohon bagaimana boleh tak saya dapat kerja inin. Terima kasih

Reply

khairl June 5, 2020 at 2:59 pm

saya ex army ramd dan berusia 32thn masih layak memohon ke encik

Reply

NATASHA ANAK PAONG June 5, 2020 at 5:00 pm

Saya ingin menjadi polis bantuan

Reply

Ahmad Johan young abdullah June 7, 2020 at 2:05 pm

Can I do this job polis?

Reply

Anonymous June 7, 2020 at 10:00 pm

Saya mohd asrul pesera tentera sahaja nak tanya boleh mohon ke jawatan polis bantuan ni .

Reply

Izudin June 12, 2020 at 11:18 am

Masih ada pembukaan lagi ke PB BSN ni

Reply

Minz June 15, 2020 at 5:16 am

assalamualaikum..sya bekas pb jga tpi skrg sya umur 28 tahun msh ble bekerja ke dekat bank bsn sebagai pb?

Reply

Shahru Elwan Bin Md Saufi August 8, 2020 at 3:35 pm

Assamualaikum Tuan..Saya perlukan kerja ini.Tolong PM Saya di no +60 18-665 2253..Saya pesara tentera berumur 40 tahun.Terima kasih tuan.

Reply

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020