Cari Jawatan Kosong Disini.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Post image for Jawatan Kosong Polis Bantuan LGM Properties Corporation (LGMPC)

Jawatan Kosong Polis Bantuan LGM Properties Corporation (LGMPC)

in Jawatan Swasta, Kuala Lumpur

Info Jawatan-Kosong Polis LGMPC 2020

logo-companyLGMPC ditubuhkan untuk memberi perkhidmatan dan sokongan dalam menjana pendapatan kepada Lembaga Getah Malaysia (LGM) dengan menguruskan hartanah dan ladang milik LGM.

  • 📌 Kuala Lumpur
  • 💵 RM2375++ (gaji kasar)
  • 🎓 Minima SPM
  • 🎁 Pakaian seragam, KWSP/PERKESO/EIS, Kemudahan perubatan (pasangan dan anak sehingga 21 tahun)

LGM Properties Corporation (LGMPC) ingin mengalu-alukan warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun keatas yang berminat dengan jawatan berikut:

JawatanGajiTarikh Tutup
Konstabel Polis BantuanRM2375++ (gaji kasar)19 Jun 2020

• Calon mestilah seorang warganegara Malaysia.

• Umur calon hendaklah berumur 18 tahun keatas dan tidak kurang daripada 30 tahun semasa memohon.

• Syarat minima hanyalah SPM sahaja (kredit 2 subjek termasuk Bahasa Melayu dan lulus empat subjek lain)

• Calon mestilah bergiat aktif dalam bidang kokurikulum dan minat dalam badan beruniform.

• Calon mestilah boleh berkomunikasi dengan baik serta berdisiplin dan amanah.

• Calon mestilah bersedia untuk bertugas bila-bila masa sahaja (bila diperlukan) termasuk syif.

• Calon mestilah tidak pernah disabitkan kesalahan dan terlibat dalam jenayah.

Kelayakan Fizikal
  • Tinggi minima 1.65m dan berat badan minima 50kg
  • Ukuran dada biasa 81sm dan 86sm semasa menarik nafas
  • Lulus ujian mata kiri dan kanan
  • Tidak mempunyai kecacatan pada badan/mental dan lulus pemeriksaan kesihatan

Jawatan Kosong Polis Bantuan Lain:

Polis Bantuan Top Glove Sdn Bhd

Polis Bantuan Bank Simpanan Nasional (BSN)

Cara Memohon Jawatan

1. Bagi calon yang berminat dan berkelayakan, sila download dan lengkapkan borang permohonan dibawah:

2. Emelkan borang permohonan anda berserta resume ke [email protected]

Jika terdapat sebarang masalah atau pertanyaan mengenai permohonan jawatan kosong, anda boleh bertanyakan pada ruangan komen dibawah ini ⬇ .

 

🔔 Tarikh tutup permohonan 19 Jun 2020

{ 26 comments… read them below or add one }

Mohamad Azwan June 9, 2020 at 7:10 am

Adakah saya perlu mengikuti sebarang kursus dalam jangka masa tertentu untuk jawatan ini atau saya boleh terus mula bekerja?

Reply

Fawazul azim June 9, 2020 at 7:25 am

Sijil svm boleh mohon tak?

Reply

Abdul Rahman June 9, 2020 at 10:16 am

sekiranya saya memohon jawatan ini dan sy berkelulusan ijazah universiti awam, ada gaji yg ditawarkan akan mengikut kelulusan ijazah saya? berdasarkan iklan,minimun kelulusan adalah spm..

Reply

Tammy June 9, 2020 at 10:25 am

Ada tempat tinggal yang disediakan?.bagaimana pula kalau permohonan tu dari sabah dan sarawak? Misalnya kalau dapat tu, adakah tiket pesawat di sediakan?.thanks.

Reply

Tengku Illyas June 9, 2020 at 10:34 am

Saya bulan 9 baru masuk 31tahun. Masih boleh untuk saya memohon?

Reply

Nur shameen elmisha binti mahadzir June 9, 2020 at 1:32 pm

Adakah penyertaan untuk memasuki polis bantuan ini terbuka kepada lelaki dan perempuan, ataupun terbuka kepada perempuan sahaja.

Reply

Muhammad haziq June 14, 2020 at 9:00 pm

Macam mana nak tulis pada borang yang diberikan tu ?

Reply

Nor nurul syafiqah binti rafe June 9, 2020 at 1:35 pm

Saya berminat

Reply

Nur Mahfuzah June 9, 2020 at 1:39 pm

nak tanya untuk emailkan resume dan borang . Nak kena letak sijil SPM semua ke ?

Reply

Muhamad ariff iqmal June 9, 2020 at 10:40 pm

Mcm mna nk hntr borng permohonan?melalui mail?atau apa?

Reply

Raj June 9, 2020 at 1:46 pm

Selurush tempat ataupun macam mana?

Reply

Anonymous June 9, 2020 at 2:05 pm

Ada tempat tinggal tak?

Reply

Shahrul June 9, 2020 at 2:06 pm

Tempat tinggal disediakan ke?

Reply

nazmi June 9, 2020 at 5:14 pm

Boleh apply

Reply

G. Nanthini June 9, 2020 at 8:50 pm

Hi. Nak tanya klu mohon practical blh dpt ke?

Reply

Herry Anak Nyikoh June 9, 2020 at 10:48 pm

Nak isi borang ni macam mana? Saya berminat dan ingin bekerja sebagai Polis Bantuan…

Reply

SITTI KHADIJAH BINTI RAJIS June 10, 2020 at 5:47 pm

Mcm mna mau hntr borng?sy sdh print borang tdi

Reply

kimiey June 10, 2020 at 8:30 pm

nak isi borang ini mcm mna ?

Reply

Puvanis June 11, 2020 at 4:11 pm

Klu nk isi borang mcm mn..email address..2 kredit + 5 subjek blh mohon tk?

Reply

Anonymous June 11, 2020 at 4:13 pm

2 kredit + 5 subjek lulus *

Reply

Puvanis June 11, 2020 at 4:15 pm

Sy ada 2 kredit + 5 subjek lulus…blh mohon tk…

Reply

Amir Hafiz June 12, 2020 at 12:48 am

Maaf nak tanya, ada sesiapa tahu ka cara nak isi borang dan penghantaran borang? Sbb borang pdf dn mesti kena print sbb prlukan tandantangan jd adakah kena hntr by email or pos sja borang yg dh print tu?

Reply

Muhammad Hariz June 15, 2020 at 9:12 pm

bole saya tanya macam mana nk isi borang ini hantar by pos or online?

Reply

Anonymous June 16, 2020 at 12:47 am

Hantar by emel. Sudah

Reply

Anonymous June 16, 2020 at 12:48 am

Sudah dinyatakan

Reply

Nurul Aida Binti Hamdan June 23, 2020 at 11:44 pm

sedang mencari pekerjaan

Reply

Leave a Comment


Jawatanmalaysia.net merupakan portal kerja kosong Malaysia 2020 yang menghimpunkan jawatan kosong kerajaan dan juga kerja kosong swasta terkini. Para majikan juga boleh iklankan jawatan kosong terbaru syarikat secara percuma disini.

Tentang Kami | Hubungi Kami | Penafian

© 2005-2020